Välj en sida

Anmäl dig

Nu är det dags för tredje säsongen av Startist! Anmäl dig till Startist genom att skicka in ditt bidrag innan den 1 oktober. I anmälningsformuläret skriver du in dina uppgifter och även en beskrivning av varför just du vill spela in din musikvideo.

Vi vill även ha ett videoklipp som du har spelat in själv där du uppträder och framför din sång eller musik. Det går bra med ett videoklipp som spelats in med tex. en Iphone.  Ladda upp din fil här på sidan.

Du kommer att få ett besked senast 15 oktober om du har gått vidare i tävlingen och får komma till vår studio för inspelning.

Nyhet

Nytt för den här säsongen är att det enbart är soloartister som kan medverka i Startist. Vi kommer göra reportage om alla artister och ni som blir utvalda kommer att bli coachade av vår musikproducent Stig Lindell med flera. Reportagen kommer visas bland annat på Facebook och på Youtube. På så vis hoppas vi att fler ska bli intresserade av att titta på artisterna som är med på Startist. 

Av alla bidrag som skickas in väljs 20 artister ut. Dessa artister får komma till vår tv-studio och spela in filmer om sig själv och spela in när man sjunger sin låt på scenen.